5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN KADİR GECESİ MESAJI

      Mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir gcesine ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

            Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gün ve gecelerin önemini daha iyi idrak ederek, bu mübarek gecede, bu güzel vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimizi, çevremizdeki tüm insanlar için sevginin, sağlığın, barışın ve huzurun olması en büyük dileğimizdir.

           Yüce Allah’ın tüm insanlığa kurtuluş çağrısı olarak göndermiş olduğu Kur’an-ı Kerim’in  indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin kainata yayıldığı, ilahi rahmet ve lütufların bol olduğu bu gecenin tüm insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını diliyor; tüm milletimizin ,İslam aleminin ve esnaflarımızın Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

TARİH: 7.05.2021 20:16:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr