5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJ:

                Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada    kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür.

                 Bağımsız ve hür yaşama uğrunda, her türlü yokluğa ve olumsuzluğa rağmen, Kurtuluş Savaşında ve diğer bütün mücadelelerimizde sergilediği cesaret ve gayret ile tarihte onurla yerini alan Türk kadını, ülkesinin gelişmesi ve kalkınması için de büyük bir fedakârlık göstermiş, ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanında önemli roller üstlenmiştir.

               Kadınlarımızın eğitimli ve bilinçli olması, sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Tarihin her sayfasında dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren kadınlarımız, büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı düşünen, geleceği teminat altına alınmış, gelişmiş toplum olmanın temel taşı olma özelliğini koruyarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır.

              Bu duygu ve düşüncelerle toplumun temel direği olan kadınlarımızın ve tüm kadın esnaflarımızın  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

TARİH: 8.03.2022 09:19:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr