5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA İLE İLGİLİ MESAJI;

              Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümünde, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

                Atatürk; sadece milletimizin değil, ileri görüşlülüğü, barışçıl kimliği ve engin düşünceleriyle tüm dünyanın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

                  Milletimize önderlik ederek yürüttüğü istiklal mücadelesi ile hür yaşama kararlığındaki Türk Milletini aydınlık günlere kavuşturan ve ‘Bu benim en büyük eserimdir’ dediği Cumhuriyet’i kurarak milli iradeyi hakim kılan Atatürk, ülkemizin her yönden muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için ömrü boyunca mücadele içerisinde olmuştur.

                Tüm bu duygu ve düşüncelerle, 84 yıl önce aramızdan ayrılan istiklal mücadelemizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.

 

TARİH: 10.11.2022 09:01:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr