SİZİN DÜKKAN TORUNLARA KALIR MI?

 

Düzce Sanayi Platformu tarafından "Sizin Dükkân Torunlara Kalır mı?" konulu konferans düzenlendi. Düzce protokolü ve işadamlarının katıldığı geceye, Ahmet Şerif İzgören’in iş hayatında başarıya ulaşmayı esprili bir şekilde anlatması damga vurdu.
 
Ahmet Şerif İzgören, iş hayatında başarıya ulaşmanın temelinde eğitimin ve bilginin yer aldığını vurguladı. Önce kurumda bir kurum kültürü oluşturulması gerektiğini belirten İzgören, "Ardından gelecek planlaması ve iyi bir iletişim sağlanması gerekiyor. Son olarak ta bilgiye yatırım yapılması gerekiyor." dedi.
 
Başarıya nasıl ulaşılacağını 4 ana başlık halinde esprili örneklerle anlatan İzgören, konuşmasının son bölümünde katılımcılara, "Bu ülkede insanımızın ülke sevgisi ve hoşgörüsü varsa, hiçbir şeyden korkmayın." Mesajını  verdi.
 
Düzce esnaf kefalet kooperatifi olarak bizlerde oradaydık ve Ahmet Şerif İzgören'in yapmış olduğu sunum oldukça esprili bir şekilde yürütmesi ve konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar girişimcilik adına büyük önem taşıyordu.
 
Kendisine Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi olarak çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.
TARİH: 16.02.2012 03:05:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr