TAKSİ DURAKLARI HİZMETE AÇILDI

 

Düzce Belediyesi tarafından ticari taksilere yönelik olarak şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilen portatif taksi yazıhanelerinin açılışı için tören düzenlendi.
 
Düzce Belediyesi taksicilerin en büyük derdine son vererek 7 adet taksi durağını protokolün de katılımıyla hizmete açtı.
 
Düzce Belediyesinin hayata geçirdiği kent merkezindeki modern taksi durakları hizmete açıldı.
 
Açılış törenine başta Düzce Valisi Vasip Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Emniyet Müdürü Ali Gezer, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı , Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, İl Müftüsü Selami Emen, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Ankara Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Yahya Uğur, Ereğli Esnaf Odaları Başkanı Cevdet Civelek, Alaplı Esnaf Odası Başkanı Kemal Çam, belediye çalışanları, taksiciler ve çok vatandaş katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, “ Düzce’nin sorunlarını çözmek için STK’larla ve esnaf odaları ile birlikte çalışıyoruz. Şoförler Odası başkanımız ile birlikte taksi durakları konusunda sürekli irtibat halindeydik.
 
Taksici esnafımız, şehrin tüm çilesini çeken, şehrin her halini bilen insanlar, birçok mesleğe göre en güvenilir olmak zorunda olan insanlardır. Çünkü canımızı emanet ediyoruz. Düzce’de de bu anlamda taksicilerin mekan sorunu yaşadığını biliyorduk. Taksicilerimizin mekan sorununu çözmüş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ise, “Düzce iki metropolün ortasında önü açık ve gelişmeye açık bir ildir. 50 yıldır bir tanesini çözdüğümüz sorunu başkanımız sayesinde 2 yılda 10 taksi durağı yapılmasıyla çözdük. 7 taksi durağımız hazır hale geldi 3 tanesi de ileriki günlerde hizmete girecek. Yıllardır karda kışta hizmet eden taksicilerimize, başkanımızın taksi dostu gibi hareket ederek sorunlarını 2 yıl içinde çözmesi bize onur verdi. Esnafımız adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı ağırlayacak taksi duraklarına sahip olduğumuz için gururluyuz” dedi.
 
Ankara Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Yiğiner, ise taksici esnafını düşünen Belediye Başkanına teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Taksi duraklarının hizmete açılmasında emeği geçenlere plaketleri verilirken, Ankara Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, İsmail Bayram’a maket araba hediye etti. Plaket töreninin ardından, Düzce Müftüsü Selami Emen’in öncülüğünde taksi duraklarının hizmete açılmasının hayırlı olması için dualar edildi ve ardından kurdele kesimi yapıldı.
TARİH: 18.02.2012 12:55:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr