TEŞEKKÜR EDERİZ

   

TEŞEKKÜR EDERİZ..

 

   Yüksek katılımla hiçbir aday olmadığı halde yoğun ve coşkulu desteğinizle genel kurul salonumuzu dolduran çok kıymetli üyelerimiz bu desteğinizin ve karşınızda herhangi bir aday listesi olmaması bizim omuzlarımıza daha fazla bir yük, daha gayretli çalışmayı  ve kurumumuzun bulunduğu noktadan daha ileriye taşımamız gerektiğini ortaya koymuştur.

Ben ve yönetim kurulunu oluşturan arkadaşlarımız bu yükün sorumluluğunu layıkıyla taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler üzerimizdeki yükün farkındayız. Burada asıl olan esnaf ve sanatkarımıza hizmet etmektir. Bizim kendimize belirlediğimiz bir hizmet anlayışı 8 yıldır sizlerin memnuniyetiyle ortadadır. Bizim işimiz esnafa koşulsuz hizmet etmek anlayışı ile kanunların ve yönetmeliklerin el verdiği ölçüde her konuda üyelerimizin ve esnaflarımızın yanında olduğumuzun bilinmesi isteriz.

Bunun dışında genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran sayın Milletvekilimiz İbrahim KORKMAZ’a,  Belediye Başkanımız sayın İsmail BAYRAM’a , Baro Başkanı sayın Ali DİLBER’e, Teskomb Genel başkan vekili sayın Ömer GÜMÜŞ’e , HALKBANKASI müdürü sayın  Hasan Fuat BAYRAK , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı sayın Fahri ÇAKIR’a , DESOB başkanı Mustafa KAYIKÇI , TSO Meclis Üyelerine , Bolu ve Düzce’nin ilçelerindeki Kooperatif Başkanlarına , Düzce esnaf odalarının değerli Başkanları  , ASKF başkanı Erdoğan BIYIK’a  ve daha ismini yazamadığımız birçok siyasi parti temsilcilerine , kıymetli misafirlerimize ve her şeyden önemlisi bizi hiç yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Saygı ve hürmetle selamlıyoruz.

TARİH: 27.01.2014 14:09:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr