BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

 

Ahilik Haftası ziyaretleri devam ediyor.

19-25 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahi'lik Haftası nedeniyle Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) tarafından etkinlikler devam ediyor. Haftaya yayılan etkinliklerin üçüncü gününde, DESOB,  Ticaret ve Sanayi Odası ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi heyeti Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret ettiler.

Düzce'de bu yıl 7'inci kutlanan Ahi'lik Kültürü Haftası etkinlik programında ziyaretler yer aldı. Buna göre DESOB, TSO ve Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden oluşan heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret ederek, etkinlikler hakkında bilgi verdiler.

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Ahi'lik kutlama etkinliklerin haftaya yayıldığını belirterek " Ahi'lik kültür ve geleneği konusunda toplumun her kesimine bilgilendirme yapmak istiyoruz. Bunun için de ziyaretlerimizi yapıyoruz. Protokol ziyaretimizin yanı sıra çeşitli ev ziyaretleri de yapacağız' dedi. Belediye Başkanı İsmail Bayram da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra ' Ahi'lik bugünkü esnaf ve sanatkarımızın en temel kültürüdür. Bunun benimsenerek yaygınlaştırılması adına yapılan etkinlikleri de takdirle karşılıyoruz' dedi. Görüşme sırasında Düzce Milletvekili Osman Çakır da hazır bulundu.

TARİH: 7.02.2012 13:32:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr