BAŞKANIMIZ ERTAN TAŞLI'DAN 2011 YILI DEĞERLENDİRMESİ

 

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan TAŞLI, 2011 yılı değerlendi.
 
Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2011 yılı itibariyle 11.milyon lira kredi kullandırdık. Göreve geldiğimiz günden itibaren 1535 kişiye 41 milyon kredi kullandırıldığını ve 26 milyon lirasının sorunsuz geri ödendiğini , 2011 yılında da Bakkallar ve bayiler odası üyesi 18 ,Berberler ve kuaförler odası üyesi 11 , Demirciler ve madeni sanatkarlar esnaf odası üyesi 21 , Elektrikçiler odası üyesi 9 , Fırıncılar odası üyesi 4 , Kahveciler odası üyesi 16 , Kunduracılar odası üyesi 8 , Lokantacılar odası üyesi 30 , Marangozlar odası üyesi 3, Seyyar pazarcılar odası üyesi 14 , Şöförler odası üyesi 78 , Terziler odası üyesi 12 ,  Minibüsçüler odası üyesi 13 , Sebze ve balıkçılar odası üyesi 5,   2011 yılı Toplam 242 kişiye  11 milyon kredi verildiğini ifade eden Başkanımız Ertan Taşlı, Düzce esnafının borcuna sadık olduğunu, bu nedenle kooperatifin hiç bir zaman para sıkıntısı yaşamadığını söyledi.
 
Başkanımız Ertan Taşlı, genel merkez tarafından gerçekleştirilen istişareler neticesinde kredi üst limiti 250 bin liraya ve  kooperatifimizin nakit kullanımı  75 bin lira üst limite çıkarılmıştır. Araç ve işyeri alımlarında limit 250 bin olarak uygulanmaktadır.
 
Kredi kullanmak isteyen her esnafımıza destek olmaya hazırız. Bizim işimiz esnafa hizmet etmek. 15 Nisan 2011’e kadar torba yasa kapsamında yapılan yapılandırmada 75 üyemiz yapılandırma için başvurmuş ve bu kapsamda gereken yapılandırmayı yapmışlardır. Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifi olarak şeffaf ve denetlenebilir bir durumda olduğumuzu ifade eden Ertan TAŞLI, kooperatifimizin tüm Türkiye de uygulanan online olarak çalışan bir sistemi kooperatifimize kazandırıp sürekli olarak merkez Birliğimizin ve Bakanlığımızın denetiminde işlem yapan bir kurum haline geldi. Bu sistemin faaliyete geçirilmesi için bütün yönetici arkadaşlarımız ve bütün personellerimiz gereken eğitimleri alarak esnaflarımızın hiçbir sıkıntı yaşamadan krediye ulaşmalarını sağlıyoruz.
 
Esnafa 2011 yılında hükümetimiz tarafından verilen desteğe tüm esnaflarımız adına teşekkür ediyoruz.  2012 yılındada esnafımız için memleketimiz için hayırlı bir yıl olması dileğiyle bizler aynı gayret ve aynı çaba ile tüm düzce esnafına gereken desteğe ve yardıma açık olduğumuzu ifade etmek istiyorum.
TARİH: 18.02.2012 13:46:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr