ÜNİVERSİTEMİZİ TEBRİK EDİYORUZ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Beştepe Kültür ve Kongre Merkezinde   Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2006’dan sonra kurulan 40 üniversite arasından seçilen 5 üniversitenin ihtiyaç duyulan alanlarda özel olarak teşvik edilerek destekleneceğini söyledi.

             Düzce Üniversitesi  pilot Yükseköğretim kurumları olarak bu beş üniversite içerisinde yer aldı.Cumhurbaşkanımız, sağlık ve çevre alanında Üniversitemizin gelişimi için destekleneceğinin müjdesini verdi.

             Düzce’mizin yükselen değeri yapılan çalışmalarla kendini Türkiye’de kanıtlayan ve Devlet Üniversiteleri arasında Bölgesel kalkınma da 187 üniversite arasından birinci üniversite seçilen Düzce Üniversitesi Düzce’mizin gururu ve onuru olmaya devam ediyor.

             Başkanımız Ertan Taşlı ; “Bu başarıyı yakalayan Üniversitemizin Sayın Rektörü Prof.Dr.Nigar Demircan Çakar ve tüm akademik personele  ve katkı sağlayan herkese Düzce’mizin adını böylesine gurur verici başarılarla duyulmasına katkı sağladıkları için sonsuz şükranlarımı sunarım.Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.Aynı başarıyı kalıcı olması adına bundan sonraki çalışmalarda kolaylıklar dilerim.Düzce Üniversitemiz bundan sonrada kendini kanıtlamaya devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur.Tüm öğrencilerimize de böyle bir üniversitede eğitim aldıkları için tebrik ederim.” Dedi.

              Üniversitemizin ; İlimizin ve Bölgemizin sürdürebilir kalkınması için değer üretmeye başarılı gençler yetiştirmeye devam etmesi dileğiyle üniversitemizi tebrik etti.

TARİH: 19.10.2016 11:10:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr