TEŞEKKÜR EDERİZ

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan mali genel kurulu hafta sonu Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Kooperatif Başkanımız Ertan Taşlı, “Zeytin Dalı” operasyonu kapsamında Afrin’e yönelik harekata katılan Mehmetçik için “Allah ordumuzu muzaffer kılsın” dedi.

Taşlı, “Biz kredi kullandıran ve bu kredilere de kefalet sistemiyle esnaflara ulaştıran bir kurumuz. 12 yıllık dönemde toplam 3 bin 206 esnafa Halkbank  aracılı ile 142 milyon 447 bin lira kredi verildi. Düzce esnafına verilen bu krediyle piyasaya ciddi bir nakit akışı sağlanırken, yüzlerce esnaf işini büyüttü, ek istihdam sağladı.  Kurum olarak takipteki alacaklarımız minimum düzeyde. Esnafımıza yüzde 5 gibi çok düşük faizli kredi desteği sağlıyoruz. Bu desteğimiz 2018’de artarak devam edecektir. İşyeri satın almak isteyen esnaflarımıza da finansman desteği sağlamaya başladık. Bize bu konuda desteğini esirgemeyen genel başkanımız Yozgat milletvekili Abdülkadir Akgül’e sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarım” ifadelerini kullandı.

Genel kurulumuzda yönetim kuruluna başkan Ertan taşlı , başkan vekili Orhan Yılmaz, murahhas aza Atilla Şişman,üyeler Cihan Ural, Rasim Bekar denetim kurulu üyeliğine Necdet Küründük, Ertan Cemal Ercan olarak seçilmişlerdir.

Genel kurulumuza katılamadığı İçin mesaj gönderen Sayın Bakanımız Dr Faruk Özlü Genel Başkanımız ve Yozgat Milletvekili Abdül Kadir Akgül Milletvekillerimiz Fevai Arslan ve Ayşe Keşir’e Belediye Başkanımız Dursun Ay’a ,genel kurulumuza katılan TESKOMB Genel Başkan Vekili ve 5. Bölge Birliği Başkanı Ömer Gümüş’e ve tüm kooperatif başkanlarına, TSO meclis üyelerine, BESOB başkanı Tahir Gayret ve DESOB Başkanı Mustafa kayıkçı'ya, Oda başkanlarına, esnaflarımıza, üyelerimize, basın mensuplarına teşekkür ederiz.

TARİH: 22.01.2018 17:24:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr