49.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

 

Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 49.Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Genel Kurulumuza Düzce Valisi Sayın Vasip ŞAHİN, Milletvekillerimiz Sayın İbrahim KORKMAZ, Sayın Osman ÇAKIR, Sayın Metin KAŞIKOĞLU, Belediye Başkanımız Sayın İsmail BAYRAM, Boğaziçi Belediye Başkanı Sayın Ali SOYER, Bolu Bölge Birliği Başkanı Sayın Ömer GÜMÜŞ, Ak parti İl Başkanı Sayın Mustafa YILMAZ, Ak parti Merkez ilçe Başkanı sayın Durmuş ARSLAN,CHP il Başkanı sayın BasriKARSLIOĞLU,Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı sayın Metin BÜYÜK, DESOB Başkanı Sayın Mustafa KAYIKÇI,Bolu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sayın Tahir GAYRET, Kooperatif Başkanları,Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Üyelerin tamamının katıldığı ve Yoğun ilginin yaşandığı Genel Kurulda Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sayın Ertan TAŞLI tarafından Genel Kurulda Faaliyet raporları ,Bütçeler ve Gelir Gider Hesapları üyelerimizin bilgisine sunuldu. Üyelerimiz tarafından Genel Kurulun ve Kooperatifimizin durumunun taktir edildiği bir Genel Kurul yaşandı.
 
Genel Kurulumuza katılan Tüm Davetlilere ve Tüm Üyelerimize ve Tüm Basın mensuplarına  Düzce Esnaf kefalet Kooperatifi olarak çok Teşekkür Ediyoruz. 2012 Yılında da Aynı Başarı ile devam edeceğiz ve  Esnaflarımıza Her türlü Desteği sağlayacağız.
TARİH: 13.02.2012 13:59:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr