DÜZCE KAMYONCULAR VE TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ BENZİN İSTASYONU AÇILIŞI YAPILDI

Düzce Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından Küçük Sanayi Sitesi’nde yaptırılan benzin istasyonunun açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Düzce Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi ortaklarının kredi çekerek tamamen kendi emekleriyle Küçük Sanayi Sitesi’ne yaptırılan benzin istasyonu açılışına MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 5.Bölge Birliği ve Düzce Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Şoförler Odası Başkanı Yavuz Yılmaz, Halkbank Bölge Koordinatörü Okan Saraç ve Halkbank Düzce şube Müdürü İsmail Kılıç, Kooperatif ortakları, Düzce esnafı, davetliler ve vatandaşlar katıldı. 5.Bölge Birliği Başkanı ve Düzce Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatife Başkanı Ertan Taşlı, “Bugün burada anlamlı bir açılışı yapıyoruz. Burada Düzce esnafına ait olan bir yeri açıyoruz. Bu istasyonun sahibi esnaftır. Bu istasyonun bir tane sahibi yok burası Düzce’deki bütün esnaflara hizmet etmek üzere yapıldı. Tabi ki bunun en büyük emeği Kooperatif Başkanımız Orhan Yılmaz ve ekibidir. Bu hizmete bizlere verdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.   

Esnafa kazandırılan yatırımdan dolayı Emeği geçen başta Düzce Kamyoncular ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz’a ve  kooperatif ortaklarına desteklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ederiz.

TARİH: 3.05.2019 17:54:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr