5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJ

5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN  TAŞLI’DAN

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ İLE İLGİLİ MESAJ

          

                      Gazetecilik kamuoyuna karşı önemli sorumlulukları olan, meslek ahlakı gözeterek en zorlu şartlarda dahi görevini yerine getirilmesi hususunda  kutsal bir meslektir.

              Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde doğru, hızlı ve tarafsız bir şekilde bilgilendiren gazetecilerin, demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarındandır.

             Ülkesinin menfaatlerini göz ardı etmeden yayıncılık yaparak kamuoyunu aydınlatan, bu yolda her an haber peşinde koşan ; üstlendikleri her görevi, her koşulda  sürdürmeye çalışan basın çalışanlarının bu görevlerini  günümüze  kadar başarı  ile  yerine getirmiş olmaları takdire değerdir.

             Zor şartlar altında bile görev bilincini kaybetmeyen, üstün gayreti ile habercilik anlayışından ödün vermeksizin fedakarca çalışan gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutlar;  İlimize ve ülkemize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

TARİH: 9.01.2020 14:22:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr