5.BÖLGE BİRLİĞİ VE DÜZCE ESNAF KREDİ KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI ERTAN TAŞLI’NIN YENİ KORONAVİRÜS (Covid-19) İLE İLGİLİ MESAJI

“SORUN KÜRESEL , MÜCADELE ULUSAL”

             Çin’in Vuhan kentinde 12 Aralık 2019’da ortaya çıkan yeni tip koronavirüsün başka pek çok ülkeye 1-2 hafta içinde bulaşmasına, ardından çok hızlı bir küresel yayılım göstermesine rağmen Türkiye bu süreçte büyük bir başarı gösterdi.
Koranavirüs tüm dünyada yayılmaya devam ediyor. Türkiye salgının ilk günlerinden itibaren aldığı önlemlerle uzun süre bu tablonun dışında kalmayı başardı.
Şimdi Koronavirüs’ün ülkemizde yayılmasına hep birlikte engel olma zamanı.
Kişisel hijyen ve korunma yöntemleri toplum sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir.
             Tüm esnaf teşkilatlarımız ; esnaf ve sanatkarlarımızın ve yakın çevremizin; evlerinde , işyerlerinde hem de işyerleri dışında belirtilen önlemleri alması hastalığın bulaşma riskini azaltmaya yardımcı olacaktır. Devletimizin bu konudaki tedbirlerine herkesin uyması aynı zamanda bir vatandaşlık görevidir.
              Bu düşüncelerle, hayati önem taşıyan bu virüsün en az zararla atlatılmasını temenni ediyor, ülkemize , milletimize ve esnaf camiamıza sağlıklı günler dileyerek bakanlıkların ve yetkili kurumların tarafınca yapılan açıklamaların itibar edilmesini rica ediyoruz.

TARİH: 17.03.2020 13:21:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr