AKÇAKOCA ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNİN GENEL KURULU YAPILDI

 

 Düzce’nin Akçakoca ilçesi Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Akçakoca Öğretmen evi toplantı salonunda düzenlenen Mali Genel Kurula, Bolu Bölge Birlik Başkanı Ömer Gümüş, Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, kooperatif başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Divan Başkanlığın DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı’nın yaptığı Mali Genel Kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından faaliyet, denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir gider tablosu okunarak oy birliği ile kabul edildi.2012 tahmini bütçenin okunmasının ardından genel kurula ibra edilerek oy birliği ile kabul edildi.
 
Düzce Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, esnafların birliğe bağlı oldukları borçlarda yapılandırmaya gidenlere teşekkür ederek “Akçakoca'da yapılandırmadan 79 kişi yararlandı ve 310 bin lira alacak silindi. 79 kişiden 20 kişi peşin ödeme yaptı, 9 kişi 3 taksitte ödedi, 15 kişi 9 taksitte ödedi ve 24 kişi 18 takside bağladı.6 kişi ise yararlanmadı” diye konuştu.
Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, “Kefalet kooperatiflerimiz en iyi şekilde çalışıyor. Bizlerde Bolu’da iyi işler yapmaya çalışıyoruz bazen de boyumuzdan büyük işlere giriyoruz. Şu an en büyük işimiz bin 700 esnafımıza TOKİ işbirliği ile sanayi çarşısı kurmak bu işimiz önemli ve sonuç alacağız” diye konuştu.
Bölge Birlik Başkanı Ömer Gümüş, 60 yıldır kooperatiflerin en iyi şekilde çalıştıklarını belirterek “Ülkemizde 935 kooperatif bulunmaktadı ve her zaman esnafımızın yanında olmuşuz ve desteklemişizdir. 60 yıldır devletimizin bir lirasını bile batırmamıştır'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından mali genel kurul tamamlanarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi ve ikramlar sunuldu.

 

TARİH: 17.04.2012 18:30:00
KAYNAK: DESKKOP - Düzce Esnaf ve Sanarlar Kredi Kefalet Kooperatifi - www.deskkop.org.tr